آموزش آشپزی مدرن,آموزش انواع صبحانه,آموزش طرز تهیه املت اسفناج و پنیر,آموزش غذاهای ساده,املت اسفناج و پنیر,پنیر صبحانه,دستور پخت املت اسفناج و پنیر,روغن زیتون,سایت آموزش آشپزی,سایت دوستی ها,طرز تهیه املت اسفناج,طرز تهیه املت خانگی,طرز تهیه انواع املت,

طرز تهیه و آماده سازی املت اسفناج و پنیر فوق العاده خوشمزه و آسان

دستور پخت املت اسفناج و پنیر بی نهایت پرطرفدار و دلچسب

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

املت خوراکی است که ماده اصلی آن را تخم ‌مرغ تشکیل می دهد. معروف ترین نوع این غذا، املت تهیه  شده با گوجه فرنگی است که معمولا به عنوان یک صبحانه کامل سرو می گردد. همچنین در تهیه املت می توان از انواع مواد غذایی مانند پنیر، قارچ، اسفناج، فلفل دلمه ای، انواع سبزیجات و غیره به دلخواه استفاده کرد. گاهی اوقات نیز املت آماده شده را تا کرده و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به تخم‌ مرغ که جداگانه همزده شده است شیر، خامه یا حتی آب اضافه می کنند. جالب است بدانید که املت در شهرهای مختلف ایران به واسطه چای خانه ‌های معروف وارد بازار و معرفی گردید. نوع ایرانی املت با نام خاگینه نیز در برخی مناطق کشور تهیه می ‌شود که به آن شکر نیز اضافه می ‌کنند. دستور پخت املت در کشورهای مختلف کمی متفاوت است، به‌ عنوان مثال املت مکزیکی کمی متفاوت تر از املت ایرانی می ‌باشد. یکی از انواع املت که با اسفناج و پنیر صبحانه تهیه شده و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد املت اسفناج و پنیر نام دارد که می تواند به عنوان یک صبحانه کامل انتخاب بسیلر مناسبی برای کودکان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی املت اسفناج و پنیر فوق العاده خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

دستور پخت املت اسفناج

مواد لازم:

اسفناج  400 گرم

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ  4 عدد

پنیر صبحانه  100 گرم

پودر سیر به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا برگ های اسفناج را جدا کرده سپس روغن زیتون را داخل تابه ریخته و اسفناج ها را درون آن بریزید. در مرحله بعدی داخل ظرف مورد نظر خود تخم مرغ ها، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را مخلوط کرده و کاملا هم بزنید. اکنون پس از حدود 3 دقیقه که اسفناج‌ ها سرخ شدند ترکیب تخم مرغ‌ را به آن اضافه کرده سپس پنیر صبحانه را که از قبل خرد کرده اید به آن ها اضافه کنید. در این مرحله درب تابه را گذاشته و پس از حدود 5 دقیقه املت را چک کرده و اگر آماده بود حرارت را خاموش کنید. املت خوشمزه شما آماده است. نوش جان

 

منبع: دوستی ها